خانه / ویزای دانشجویی / مدارک لازم جهت اخذ ویزای دانشجویی کشور کانادا

مدارک لازم جهت اخذ ویزای دانشجویی کشور کانادا

مدارک متعددی است که دانش آموزان برای گرفتن ویزای تحصیلی کانادا، باید داشته باشند. این مدارک در زیر ذکر شده اند:

  • تکمیل فرم تقاضا برای مجوز تحصیلی
  • پاسپورت معتبر
  • دو عکس از دانش آموزان و هر یک از اعضای خانواده. عکس نباید بیشتر از شش ماه قدمت داشته باشد. پشت عکس، نام و تاریخ تولد فرد باید نوشته شود.
  • مدرکی که نشان دهد نهاد آموزشی، دانش آموز را در موسسه خود پذیرفته است.
  • مدارک و شواهد از سرمایه کافی برای غلبه بر تمام هزینه های زندگی و تحصیل در کانادا
  • تاییدیه انجام فعالیت بانکی از چهار ماه گذشته
  • اثبات پرداخت هزینه در فرمت قابل قبول. این قالب با توجه به کشور و منطقه متفاوت است. با این حال، عمومی ترین روش ارائه از طریق حواله بانکی است.
  • مدرکی که نشان دهد دانش آموز هیچگونه سابقه جنایی ندارد.
  • دانش آموزان برخی از کشورها، حتی نیاز به ارائه گزارش پزشکی دارند.
  • هر گونه مدرک دیگری که ممکن است برای به دست آوردن ویزای دانشجویی برای کانادا، نیاز باشد.

کسانی که نیاز به گزارش های پزشکی دارند

دانشجویان کشورهای

افغانستان، الجزایر، ساموای امریکا، آنگولا، آرژانتین، ارمنستان، معراج، جزایر جنوبی، آذربایجان، آزور

باهاما، بحرین، جزایر بالئارس، بنگلادش، بلاروس، بلیز، بنین، بوتان، بولیوی، بورا بورا، بوسنی و هرزگوین، بوتسوانا، برزیل، برونئی، بلغارستان، بورکینافاسو، بروندی

کامبوج، کامرون، جزایر قناری، نماینده آفریقای مرکزی، چاد، مجمع الجزایر چاگوس، چین، جزایر کوک، جزایر Cooz، کلمبیا، کومور جمهوری فدرال اسلامی، کنگو جمهوری دموکراتیک (کینشاسا)، جزیره کریسمس، جمهوری کنگو،کرواسی

جیبوتی، جمهوری دومینیکن

جزیره ایستر، اکوادور، مصر، السالوادور، گینه استوایی، اریتره، استونی، اتیوپی

فیجی، گینه فرانسوی، پلینزی فرانسه

جمهوری گابن، گامبیا، جزایرگامبیر، گرجستان، پاریس، گوام، گواتمالا، گینه، گینه بیسائو، گویان

هاییتی، هندوراس، هنگ کنگ، مجارستان

هند، اندونزی، ایران، عراق، ساحل عاج

جزیره مرجانی جانستون

قزاقستان، کنیا، جزایر کرگولن، کیریباتی، کاسرا، کویت، قرقیزستان

جزایر Loyalty، لائوس، لتونی، لسوتو، لیبریا، لیتوانی

جزایر مارکاز، جزایر مارشال، جزایر میدوی، ماکائو، مقدونیه، ماداگاسکار، مادیرا، مائیو، ماکاتئا، مالاوی، مالزی، مالدیو، جمهوری مالی، موریتانی، موریس، مکزیک، میکرونزی، مولداوی، مغولستان، Moorea، مراکش، موزامبیک، میانمار

جزایر گینه نو، نامیبیا، نائورو، نپال، انگلیس، کالدونیای جدید، سرزمین اصلی گینه نو، جزایر هیبرید جدید، ایرلند، نیکاراگوئه، نیجر، نیجریه، جزیره نیوئه، کره شمالی، ماریانای شمالی، شمال سینا

پاکستان، پالائو، پاناما، پاپوآ گینه نو، پاراگوئه، پرو، فیلیپین، لهستان، پوناپه، پرتغال

رییونیون، رومانی، روسیه، رواندا

صباح، Saharawi جمهوری دموکراتیک عربی، سائو تومه پرینسایپ، ساراواک، عربستان سعودی، سنگال، سیشل، سیرالئون، سنگاپور، اسلواکی، اسلوونی، جامعه مجمع الجزایر، جزایر سلیمان، سومالی، جمهوری، آفریقای جنوبی، کره جنوبی، اسپانیا، سریلانکا،سنت هلنا، سودان، سورینام، سوازیلند، سوریه

تاهیتی، تایوان، تاجیکستان، تانزانیا، تایلند، تبت، جزایر توکلائو ، توگو، تونگا، تریستان دا Cunha، جزیره تروک،  مجمع الجزایرTuamotu، تونس، ترکیه، ترکمنستان، تووالو

اوگاندا، اوکراین، اروگوئه، ازبکستان

وانواتو، ونزوئلا، ویتنام

جزیره ویک، والیس و فوتونا، صحرای غربی، ساموآ غربی

جزایریاپ، یمن، یوگسلاوی

زامبیا و زیمبابوه

اعتبار مجوز تحصیل

اداره شهروندی و مهاجرت کانادا، معمولا مجوز تحصیلی صادر می کند که برای تمام طول دوره تحصیل، اعتبار دارد. با اینحال، دانشجویان بین المللی مشغول به تحصیل در مونترال یا دیگر شهرهای ایالت کبک، باید ویزای تحصیلی خود را هر سال تمدید کنند.

دانشجویان بین المللی، به عنوان بازدیدکننده در کانادا در نظر گرفته می شوند. آنها باید افسر اداره مهاجرت و شهروندی کانادا را در زمان ورود قانع کنند که هدف آنها از ورود به کانادا ، اقامت موقت است.